Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2018 12:35 - ОПАСНОСТИ ПРИ НЕПРАВИЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА УПРАЖНЕНИЕ ЗА ДОСТИГАНЕ ДО СВРЪХСЪЗНАНИЕ
Автор: sleon Категория: Спорт   
Прочетен: 2274 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.11.2018 11:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Експеримент: СВРЪХСЪЗНАНИЕ (лат. superconscious, super sensorium)
(продължение)

Ето как НЕПРАВИЛНО го правят децата! 
https://www.youtube.com/watch?v=PMR1_9g8uhg
imageРазрових се в нета и открих статия: "Ученици играят на задушаване в междучасието, за да се докарат до състояние на еуфория и халюцинации". 

Тази игра-предизвикателство е известна от 1900 г. Сега е най-разпространена в САЩ и Индонезия. Наричат я: „На седмото небе”, "космически каубой", "проблясване", pass-out challenge, choking game, skip challenge, tap out, purple dragon, space monkey, God boys, rising sun, total recall и др. Играта създава чувството на еуфория, причинено от липсата на достатъчно кислород в мозъка. Когато, обаче, това продължи по-дълго от 10 секунди, може да се стигне до сериозни, трайни увреждания или внезапна смърт. 
При моя метод на играта, която съм нарекъл "упражнение за възнасяне" (АНГЕЛИЗАЦИЯ), организмът първо се презарежда с кислород на тъкано ниво и това дава запас от енергия за по-дълго и съвсем безопасно пътуване в светлинния тунел. Тялото предварително се настанява в стабилна позиция - полегнало на легло, шезлонг, топъл пясък или в плитка вана и няма опасност да падне от високо, да се удари в земята или някои предмет. 
При "детския" метод, мозъчните клетки са с недостиг на кислород и в резултат на хипоксия, тийнейджърите припадат (синкоп) от изправено положения върху твърд под. Опасностите от такова падане могат да бъдат: натъртвания, наранявания, фрактури на ребрата, главата и крайниците, мозъчно сътресение, гърчове и т. н., дължащи се на чисто механичния удар в земята. Ако липсата на кислород продължи по-дълго от 10 сек., може да се стигне да хипоксично-исхемична енцефалопатия, при която мозъчните клетки са ранени, повредени и умират в резултат на кислороден дефицит. Ако детето има късмет, остава парализирано за цял живот, ако няма - умира за миг. 
Отново предупреждавам! 
Всякаква външна помощ от друг човек или използване на въже, може да е причина за светкавична смърт по невнимание. 
Не забравяй! Единствено сам можеш да направиш упражнението за достигане на "СВРЪХСЪЗНАНИЕ"! Така само за 2-5 секунди ще загубиш физическото си тяло и то автоматично ще върне твоята душа в него, преизпълнена от най-могъщото изживяване на щастие до "седмото небе".


© Стен Леон, 20.07.2018



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sleon
Категория: Изкуство
Прочетен: 307574
Постинги: 89
Коментари: 110
Гласове: 518