Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2007 22:03 - Как да се програмира партньора да произнесе “ДА”
Автор: sleon Категория: Тя и той   
Прочетен: 1794 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 28.03.2007 18:44


В най–първият момент на общуването е много важно да получиш първото “Да”. Още по–полезно е да получиш това “Да” три пъти! В техниките на NLP има такъв речев прийом, който се нарича трюизъм – това е очевидно твърдение, произнесено именно с цел да се програмира човека на “Да”. Сложно и оригинално е да бъде надхитрен добрия стар сократовски диалог или модела на положителната верига или метода на положителната асоциация... Или както и да го наричат. Смисълът: Ако човека 5 пъти подред каже думата “да”, то шестото се измъква от само себе си. Човешкото мислене е инертно и само заради това са възможни такива щуротии. – Мария ли се казваш? – В Пазарджик ли живееш? – В 12–ти клас ли учиш? – Познаваш ли директора на гимназията? – На бул. “България” ли живееш? Сега познай какъв ще бъде отговора на въпроса: “Мастурбираш ли?” Много прилича на това модела: “последователност на приемането”, която се състои в изказването на очевидни истини с които твоят събеседник вътрешно напълно се съгласява, обвързвайки ги в съединителни съюзи и предоставяйки в края това решение, което твоят събеседник е длъжен да приеме. Нищо сложно. Пример за флирта: Хит: – Здравей! Днес времето е хубаво, слънцето свети, твоите родители са заминали на вилата и ти ще излезеш на разходка с мен. Това е то.


Тагове:   как,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. palitra - Към анонимен
25.07.2007 00:08
Като го знаеш,що не се представи??? Май ти си анонимния ПЕДАЛ!!!Или пък си жена-простакеса,от които той бяга като дявол от тамян?...Не смятам да си търкам клавиатурата заради тебе(който и която и да си)като ти изтъквам качествата на Стен Леон,защото явно си в течение и затова бълваш помия от злоба! Не съм била с по-страхотен мъж...леле,май си падам по педали :-))))),добре,че ме светна!!!:-)))))))))))
цитирай
2. sleon - Естествено
29.11.2007 14:18
Знам, че си истинска приятелка, палитра! :)) Благодаря за комплимента... ;))) но нали знаеш, че с теб сме били само виртуално, тъй като живея на другият край на света... или Галактиката... все едно е как ще го кажеш, и от години не ми става... Остави ги анонимните комплексари да се гаврят с 129 годишното ми тяло... в замяна аз ще взема душите им... и ще ги давам на, който си поискам! (тук следва демоничен смях!!!)
цитирай
3. palitra - За своите 129 г.изглеждаш страхотно приятелю!:-)))
04.12.2007 20:06
Кажи каква е тайната на безсмъртието?
цитирай
4. sleon - Безсмъртието е нещо лично!:))))
05.12.2007 11:48
Не се предава по наследство... а тайната се продава, срещу скромните 1 млн. $! :)))))))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sleon
Категория: Изкуство
Прочетен: 307724
Постинги: 89
Коментари: 110
Гласове: 518