Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2019 12:58 - МАРИХУАНАТА И ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА КАНАБОИДИТЕ ВЪРХУ МОЗЪКА
Автор: sleon Категория: Новини   
Прочетен: 3179 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 26.02.2019 14:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image 

(Изследване посветено на великия лечител на Земята и човечеството пресветия Архангел Рафаел)

Чета следното в статия от интернет: 
"Човешкото тяло съдържа сложна система от протеини, известни като канабиноидни рецептори, които са специално предназначени за взаимодействане с канабиноиди, като тетрахидроканабинол (THC), един от основните психо-активни компоненти в марихуаната.
Въз основа на проучвания, учени заключват, че в кърмата се съдържат канабиноиди, които играят ключова роля за организма. Част от тях са същите като канабиноидите открити в марихуаната... ", "...проучване, включващо почти 14 000 деца, откри, че кърмените по-продължително време, се представят значително по-добре в тестовете за интелигентност. Колкото по-дълъг е този период, толкова по-голям е мозъкът."
Мигновено в съзнанието ми възниква следната логическа последователност от мисли:
I. Човешката кърма е мляко, следователно ТНС се съдържа в млякото на всички останали бозайници, вкл. крави, овце и т.н., от които пием мляко още от деца. 
Въпрос: Дали преваряването на млякото не разрушава неговите естествени канабоидни съединения?
Отговор: Не и ако е под 130 °С, тъй като над 135°С канабоидите се разрушават от температурата.
II. Природните канабоиди и ТНС развиват мозъкът на детето, следователно го стимулират да разрешава възникналите проблеми при сблъсъка с извънутробната околно среда след раждането. 
III. В по-зряла възраст канабоидите стимулират мозъка да търси решение на здравословни проблеми от всякакво естество - физическо, емоционално, душевно и интелектуално. Този факт дава съвсем просто обяснение как действа марихуаната при употреба с цел лечение дори на такива тежки заболявания като нарушения в метаболизма, рак, склероза и др.:
1. Изострянето на сетивата след приема на канабоиди води до локализиране на проблемите, които причиняват болестта.
В този процес водеща роля има съзнанието, което при изострянето на сетивата се разширява и обхваща по-голям от обичайните за всички пет сетива диапазон на възприемане на света. Така съзнанието се превръща в обединяващо петте висше шесто сетиво, боравещо свободно с инструменти като разбиране, интуиция и мъдрост. 
2. Мобилизирането на всичко в организма и съзнанието, концентрацията в конкретния проблем води до постепенно излекуване и отшумяване на заболяването.
Извод: Всеки може да се пребори с проблемите си много по-лесно, ако знае причините за тях. Друг е въпросът дали, когато благодарение на тази свещена билка разберете причините, които ви убиват, ще имате кураж, желание, воля и решителност да се справи с болките и страданията си.
IV. Защо марихуаната е забранена в началото на 20-век, като преди това е била съвсем обикновено растение за всевъзможна употреба?
1. Приемането на канабоиди води до излекуване от вредни зависимости най-страшната, от които е безпрекословното подчинение под користни подбуди на егоистични чужди авторитети, каквито са всички управляващи - политици, военни, началници, религиозни глави и пр. паразитни съсловия, които владеят с лукавство и насилие ръководните си постове. Тяхната основна цел е придобиване на пари, измамни заместители на доверието между хората, като експлоатират безмилостно огромна част от човечеството. Това става чрез събуждане в подчинените им народни маси на най-низши меркантилни страсти, които са чужди даже и на животните.
2. Марихуаната намалява по естествен път нуждата от посредници при лечение от т. нар. "неизлечими заболявания" и така лишава от парични приходи подчинените на химическата промишленост - медицинска, фармацевтична, хранителна и т. н., чиято цел е създаване на болни същества.
3. Канабоидите стимулират мозъчната активност, самостоятелното мислене, търсенето на решения на всевъзможни проблеми, а това е опасно за робовладелско-паричният модел на съществуващите в момента доминиращи правителства.
4. Марихуаната намалява агресията и води до веселие, радост, смях, умиротворение и извисено състояние на духа, което е безполезно и вредно от гледна точка на противостоящите на мира антагонистични идеи, които се ширят по света и му причиняват всевъзможни бедствия, войни, глад, болести и смърт.

Изследовател: Стен Леон, 26.2.2019г.




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. sleon - Всяко нещо е полезно или вредно според Това за какво се използва
26.02.2019 20:16
Тази билка притежава нещо, което произвеждат майките за своите бебета. Природата не би направила нещо такова случайно. В по-зряла възраст тези съединения могат да бъдат от полза, ако се приемат с мляко например, но да се пушат наистина е вредно. Но не чак толкова, колкото тютюна. Умът по- лесно осъзнава алармиращите сигнали на душата, когато е със засилени сетива.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sleon
Категория: Изкуство
Прочетен: 307729
Постинги: 89
Коментари: 110
Гласове: 518