Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
АНГЕЛСКО ВЪЛШЕБСТВО - ЩАСТИЕ НА ПРАКТИКА
Автор: sleon Категория: Изкуство
Прочетен: 307738 Постинги: 89 Коментари: 110
Постинги в блога от 11.09.2007 г.
    Що се отнася до щастливата любов, аз мисля, че всяка любов е щастлива и идеална. Няма нещастна любов, просто някои хора понякога обичат да се поизмъчат.

    Обичаш,когато осъзнаваш, че нищо от онова, което се случва между вас, не е незначително, че всичко, което изричаш, може да причини на любимия ти радост или мъка, че всичко, което правиш, ще укрепи или отслаби връзката ви. Обичаш, когато разбираш всичко това и всяка сутрин се събуждаш, изпълнен с благодарност, че имаш още един ден, през които да обичаш и да се наслаждаваш на партньора си. Когато в живота ти има някой, който те обича, ти си щедро благословен. В дар ти е поднесен друг човек, който е избрал да върви редом с теб. Той споделя дните и нощите ти, леглото и бремето ти. Човека, които те обича съзира в теб твои тайни способности ,които никoй друг не вижда.Той или тя ще докосва тялото ти на места,които никoй друг не докосва.Човекът,които те обича,ще те открие където и да се скриеш и ще превърне сигурната,любяща прегръдка в рай за теб.Човекът ,които те обича ти предлага изобилие от чудеса всеки ден.Той притежава способността да ти достави удоволствие с усмивка,с гласа си,с уханието на шията си , с начина по които се движи.Притежава способността да прогони самотата ти.Притежава способността да превърне обикновеното във величествено. Той е твоят път към рая тук на земята...image
      Тайната на живота не е да бъдеш млад. Тайната на живота е да намериш любов, която да става все по-дълбока с времето. Тази, която много хора наричат истинска любов. Защото когато си намерил истинската си любов, ти се чувстваш млад, без да има значение на каква възраст си всъщност.
Категория: Тя и той
Прочетен: 1323 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 08.04.2009 00:44
Търсене

За този блог
Автор: sleon
Категория: Изкуство
Прочетен: 307738
Постинги: 89
Коментари: 110
Гласове: 518