Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
АНГЕЛСКО ВЪЛШЕБСТВО - ЩАСТИЕ НА ПРАКТИКА
Автор: sleon Категория: Изкуство
Прочетен: 307758 Постинги: 89 Коментари: 110
Постинги в блога от 05.02.2008 г.
05.02.2008 16:47 - angel blessing IІ
image

    Отново идвам при всички вас, деца мои. Да, ето ме! Вече съм тук! Дългото очакване приключи! Доброто ви споходи.
    Дойдох да подкрепя всеки щом е в нужда. Да бъда с него толкова дълго, колкото пожелае. Тръгнал съм преди векове към вас, за да се срещнем точно навреме. Елате с мен! Последвайте ме. Ще ви заведа в моята родна страна. Ще отидем да поседим около голям, пламтящ огън, който накладохме с моите последователи в Горнотракийската низина. Просто ще постоим заедно – там при брега на река Марица. Приемете ме и моите приятели ще ви станат по-близки. По-любим ще ви стана щом ги опознаете.

    Позволете ми да ви защитя, хора! Да ви върна любовта към живота. Свободата! Елате, наведете се, моля ви, поемете моята ръка и аз ще ви настаня от дясната ми страна да приседнете пред нашия топъл огън. Ще се греете на пламъците му, толкова дълго, колкото пожелаете. Приготвих място удобно за всеки човек, съвсем сам го приготвих. Помнете, че при мен във всяко време има свободно райско кътче за Вас. То е красиво и уютно, като Отечеството ми, то е там – на брега на реката. Не зная защо, но ще Ви призная моя най-съкровен копнеж: Искам всички да успеем да се хванем в кръг! Мечтая си, всички хора по земята поне за миг да се хванем за ръце. Надявам се да се посрещаме с усмивка и едно: “Здравей, добри ми човече!”, независимо от раса, възраст, религия, език, пол или финансово състояние. Нека да се изслушаме, нека да се разберем; нека се утешим. Надявам се да избегнете несполуките, скуката и огорчението, с които е осеян пътят на човека. Простете ми, че се обръщам така прямо към вас. Позволете ми, тук да бъда такъв, какъвто съм в същността си!

*Текстът под снимката е из трилогията "Утешителя във Времето", "Бяла книга"

Категория: Изкуство
Прочетен: 1376 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 10.09.2008 15:29
image

    Тук ще намерите вашата надежда за еволюция. Тук е очевидецът, който е дошъл от бездната на Времето, за да обяви пред всички ви, че краят на света се отменя; да ви осведоми, ако все още не сте наясно, че Апокалипсис няма да има. Утешителя ще ви даде нов шанс само с една-единствена дума. Скоро ще получите този ключ, една нова възможност. Ще ви се даде по-добра алтернатива, ще ви се помогне да продължите живота си пречистени от предишните си грехове и от покварата... Отново ще станете невинни, целомъдрени.
    Смъртта е пътуване към друго място, а животът… Животът е представление! Нищо не е по-старо от живота, даже смъртта е дошла след него. Човек непрекъснато се учи... иначе какъв е смисълът? Да бъдеш и да се развиваш – това е смисълът и толкова.
                                                                                                Това е то!

*Текстът под снимката е из трилогията "Утешителя във Времето", "Бяла книга"

Категория: Изкуство
Прочетен: 1090 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 12.02.2008 13:13
Търсене

За този блог
Автор: sleon
Категория: Изкуство
Прочетен: 307758
Постинги: 89
Коментари: 110
Гласове: 518