Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
АНГЕЛСКО ВЪЛШЕБСТВО - ЩАСТИЕ НА ПРАКТИКА
Автор: sleon Категория: Изкуство
Прочетен: 306855 Постинги: 89 Коментари: 110
Постинги в блога от Ноември, 2018 г.
 imageОпасни E535 и Е536 в солта! 
Опасен E 535 или E 536 в йодирана сол!

Сега е времето, когато продуктите в магазините са изключително нискокачествени, неестествени, съдържащи куп различни добавки, които понякога водят до проблеми и дори са застрашаващи здравето и живота.
Така че, ако не знаете, казвам ви:
- Дори и така познатата сол идва с вредни добавки!
Напоследък започнах да готвя солени ястия без подправки, всички тези ястия имат определен деликатен горчив вкус - този горчив вкус се задържа дълго в устата и е неприятен. Опитах се да разбера кой е източникът на този специфичен дълготраен вкус?
Така че, когато търсех отговора на въпроса, защо всичко с изключение на хляб, сладкиши, вино... има такъв досаден горчив вкус и... се сетих: Сол!
Прочетох, че в солта слагат противослепващо средство - добавка E 535 или E 536. 
Бях изумен! Наистина ли?! Че това са цианидни съединения! Силна клетъчна отрова... 
Отидох в кухнята, взех пакета със солта и зачетох: 
"Съдържа противослепваща добавка E-536". 
Никога не ми е хрумвало, че може да се добави нещо към солта, така че никога не бях чел опаковката. 
Опитвам вкуса на друг пакет с морска сол - вкусът е чисто солен. Солните кристали изглеждат по-сиви. 
Опитвам другата с добавка... и ето го! Точно този горчиво-солен, дразнещ вкус, от който страдам!
Страшно ми е да си мисля от колко време вече използвам тази сол с отровна съставка E536!
"Жълтата кръвна сол (хранителна добавка Е536) е калиев фероцианид, комплексно съединение от черно желязо, съществуващо, обикновено под формата на трихидрат. Днес се произвежда в химически заводи от отпадъчна водна маса, съдържаща цианидни съединения, чрез химически синтез, концентрация и изсушаване.
Е-535 е натриев фероцианид.
Предназначение: противослепващо средство, избистрящо вещество. Външен вид: Жълти кристали или кристален прах. Производство: От отпадъчна маса след пречистване в химически заводи. 
Стандарти: Разрешена като добавка, която предотвратява образуването на буци в солта. Количество до 20 mg / kg индивидуално или в комбинация с друг фероцианид, Е536."
Добавка E535 е ОПАСНА за живота! 
E535 започва да възпрепятства движението на кръвта в тялото!! 
Ефектът от приема на това "Е" е много бавен и разрушителен. Може да отнеме много месеци преди да осъзнаете, че нещо не е наред с тялото ви. Един от ранните признаци може да бъде усещане за студ в крайниците. 
Тези добавки в солта са много разпространени. Дори понякога върху опаковката със сол няма маркировка за съдържанието на добавки в нея. 
Можете да различите вкуса, но само ако вече сте изпитали разрушителното действие на сол с добавено E535. 
Обикновено тази сол е малко по-бяла от обикновената. И има нагарчащ вкус. Ако ви се стори, че любимата ви марка сол от наскоро закупена нова партида става по-бяла от преди, тогава причината може да е именно включване на добавка E535.
"Хранителна добавка Е536 (калиев фероцианид) - производно на калиев цианид, известен като мигновено действаща отрова. Калиевият фероцианид е регистриран като хранителна добавка E 536, която предотвратява слепването между частиците на различни продукти - сол, захар, брашно, дребни зърнени култури и др.
Чистият калиев фероцианид е токсично вещество! 
Освен това химичният продукт с калиев фероцианид никога не е чист. Е-536 съдържа допълнителни цианиди, включително натриев фероцианид, циановодород, синилна киселина и др."
Флуорирана сол: От химията в училище знаем, че флуорът е токсичен елемент! 
Изследвания сочат, че приемането на флуор води до разстройване във функциите на епифизната жлеза, провокира ранно полово съзряване, намалява способността на организма да се бори със свободните радикали, прави костите трошливи и др. Излишъкът от флуор може да провокира генетична промяна в плода по време на бременността, той е причина за синдрома на Даун и увеличава риска от рак, тъй като разрушава група ферменти, които защитават организма от вредното въздействие на свободните радикали. Флуоридите навлизат в клетките, атакуват целостта на ДНК и предизвикват мутации, които се разпространяват при деленето на клетката. Верижната реакция от клетъчни мутации може да предизвика образуването на злокачествени ракови тумори.

Извод: За предпазване от прием на цианиди и флуориди препоръчвам да консумирате йодирана морска сол, от най-обикновения вид на едри сивкави кристали! На плика пише, че съдържа калиев йодит - той е полезен! Самата сол изглежда мазна и не се сипе, което означава, че е без антислепващи Е-та. Може да смилате, счуквате солта на по-ситни кристали в мраморно хаванче например и да я пресявате със сито за подсоляване на ястията със солнича.
Най-лесно е да разтворите солта в бурканче с вода и после да поливате ястията, както се прави в оцет. 

Маг. биол. н. Стен Леон
Категория: Рецепти
Прочетен: 3059 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 25.01.2020 23:04
image
МОЛИТВА ЗА ИНИЦИАЦИЯ
(initiation, лaт. "пocвeщeниe". Личнocтнa тpaнcфopмaция, изpaзявaщa ce в ocъщecтвявaнe нa пpexoд oт eднo нивo нa cъзнaниeтo ĸъм дpyгo пo-виcшe. Инициaциитe бивaт външни (чpeз pитyaл, yчитeл) и вътpeшни (чpeз личнocтнo пpocвeтлeниe или изживявaнe.)

И както лежах в солената вода на топлата ми вана помолих великия Разум, що е сътворил всичко в нашия свят, това:
- Моля те Всевишни, благослови ме да проумея кои са най-тайните и прекрасни неща, които е нужно всеки човек да знае и да разбира? Позволи на великите танци на мисълта да стигна до Твоите есенции в името на всичко, що е свято и излъчва благодатна Божия светлина! Амин.

(транслирано в текст от аудио запис)
/следва/

© Стен Леон, 10.03.2018.


Категория: Лични дневници
Прочетен: 998 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 29.11.2018 11:38
Експеримент: СВРЪХСЪЗНАНИЕ (лат. superconscious, super sensorium)
(продължение)

Ето как НЕПРАВИЛНО го правят децата! 
https://www.youtube.com/watch?v=PMR1_9g8uhg
imageРазрових се в нета и открих статия: "Ученици играят на задушаване в междучасието, за да се докарат до състояние на еуфория и халюцинации". 

Тази игра-предизвикателство е известна от 1900 г. Сега е най-разпространена в САЩ и Индонезия. Наричат я: „На седмото небе”, "космически каубой", "проблясване", pass-out challenge, choking game, skip challenge, tap out, purple dragon, space monkey, God boys, rising sun, total recall и др. Играта създава чувството на еуфория, причинено от липсата на достатъчно кислород в мозъка. Когато, обаче, това продължи по-дълго от 10 секунди, може да се стигне до сериозни, трайни увреждания или внезапна смърт. 
При моя метод на играта, която съм нарекъл "упражнение за възнасяне" (АНГЕЛИЗАЦИЯ), организмът първо се презарежда с кислород на тъкано ниво и това дава запас от енергия за по-дълго и съвсем безопасно пътуване в светлинния тунел. Тялото предварително се настанява в стабилна позиция - полегнало на легло, шезлонг, топъл пясък или в плитка вана и няма опасност да падне от високо, да се удари в земята или някои предмет. 
При "детския" метод, мозъчните клетки са с недостиг на кислород и в резултат на хипоксия, тийнейджърите припадат (синкоп) от изправено положения върху твърд под. Опасностите от такова падане могат да бъдат: натъртвания, наранявания, фрактури на ребрата, главата и крайниците, мозъчно сътресение, гърчове и т. н., дължащи се на чисто механичния удар в земята. Ако липсата на кислород продължи по-дълго от 10 сек., може да се стигне да хипоксично-исхемична енцефалопатия, при която мозъчните клетки са ранени, повредени и умират в резултат на кислороден дефицит. Ако детето има късмет, остава парализирано за цял живот, ако няма - умира за миг. 
Отново предупреждавам! 
Всякаква външна помощ от друг човек или използване на въже, може да е причина за светкавична смърт по невнимание. 
Не забравяй! Единствено сам можеш да направиш упражнението за достигане на "СВРЪХСЪЗНАНИЕ"! Така само за 2-5 секунди ще загубиш физическото си тяло и то автоматично ще върне твоята душа в него, преизпълнена от най-могъщото изживяване на щастие до "седмото небе".


© Стен Леон, 20.07.2018
Категория: Спорт
Прочетен: 2270 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.11.2018 11:31

Експеримент: СВРЪХСЪЗНАНИЕ (лат. superconscious, super sensorium)
(продължение)

Внимание! Прави се само и единствено самостоятелно.

Всяка външна помощ или използване на помощни средства може да се окаже фатална!

Практикувайте във вода дълбока до 30 см.

1. Заемете полегнало или легнало положение на подходяща повърхност или в плитка вана с топла, солена вода. Кръстосайте глезените, поставете ръце със събрани длани над главата, така че да изобразите с тялото си символа на безкрайност "∞".

 

image
2. Капалабхати. Вдишайте и издишайте бавно 3 пъти. Затворете очи. Вдишайте дълбоко. Издишайте, като волево свивате корема. Акцентът е върху издишването. Издишването е поривисто и волево, вдишването е бавно и пасивно. При издишване допирайте с върха на езика свода на небцето, обръщайте очи нагоре и назад, мислено си представяйте как вътрешното слънце (душата ви) се изкачва от основата на гръбначния стълб към върха на главата. Повтаряйте 20 цикъла с постоянен ритъм. Преди 20-тото издишване, спуснете ръцете зад врата. Поставете върховете на пръсти от двете страни на вратните прешлени, като палците сочат настрани. Наместете венерините хълмчета на дланите си (възглавничките под палците) в ямките на шията от двете страни на гръкляна.

3. 21-ви дихателен цикъл: Вдишайте бавно и дълбоко, задръжте дъха в гърдите. Натиснете силно с ръце сънните артерии. Колкото по-дълго и силно стискате, толкова по-могъщ и успешен ще бъде "скокът" в светлинния тунел...

За страничен наблюдател тялото ви, веднага ще се отпусне в несвяст, след което съзнанието ще се върне в него и вие ще отворите очи с усмивка. Възможно е да потрепва неконтролируемо 1-10 сек.

Тялото прави това автоматично връщане на съзнанието, защото то може да живее без него в състояние на летаргия сравнително кратко.

Физически ефекти: На телесно ниво при притискане на сънните артерии се усеща как нещо като био-електричество с пукот се изстрелва нагоре през гръбначния стълб (чувства се особено ясно с върховете на пръстите опрени в тила) и излита с невероятна скорост през голямата фонтанела, като отнася със себе си съзнанието право в светлинния тунел. Многократно съм преживявал връх от позитивни, супер-сетивни, зрително-слухово-осезателни стимулации, преди моето съзнание напълно да загуби връзка с тялото. Това е абсолютно върховно изживяване, което някои изследователи класифицират като "халюцинации за рая".

Тъй като физическото тяло изпада в несвяст за 1-10 сек., ръцете отпускат натиска си и кръвният поток в главата се възстановява мигновено. Притокът на кислород автоматично издърпва съзнанието обратно в тялото. Това е "механизмът на завръщане" в познатата реалност от това супер-измерение на "отвъдното".

Всеки път пристигах от "скока" във великолепно състояние на умствена, емоционална и телесна свръх релаксация. Най-трудно беше да си спомня какво се беше случвало в светлинния тунел, за което най-вероятно е отговорен Gyrus dentatus - центърът на щастието и паметта в лимбичната система. На практика се получаваше нещо като свръх активност на главния мозък, сякаш всеки неврон в него "изгряваше" като милион ватова крушка, преди всички нервни клетки едновременно да се изключат и да се рестартират заредени с енергия...

След някои не особено успешни "пътувания" се появяваше краткотрайно усещане за студ в стъпалата и слабо раздразнение на очите, което продължаваше няколко часа и се дължеше на травмиращо разширяване на капилярите в тях. Същото изглежда се случваше в цялата кората на мозъка, което обаче е благоприятно, тъй като повишава активността му за цели дни, даже седмици. В следствие на това мисълта става много бърза, пъргава и находчива. Забелязах, че кръвоносните съдове в главата постепенно се адаптират към периодичните спирания на кръвния поток и последвалото повишено налягане. Получава се естествено развитието на толеранс, който обаче изчезва след месец въздържание от "пътувания".

След 12 г. ежеседмични "скокове" започнах да разбирам, че далечината и продължителността на моите "пътувания" зависи от кислородните запаси на мозъка, както и от мисленото насочване на съзнанието нагоре през гръбнака над главата. При един опит, насочих съзнанието вместо нагоре право надолу и това беше най-ужасното ми преживяване на пропадане в черна бездна... След това се чувствах отвратително, както физически така и душевно няколко дни.

Духовни преживявания: В интерес на истината при стотиците ми експерименти никога не съм "попадал" в триизмерна реалност - райски градини, местности от други светове, нито съм "срещал" духове на починали или въобще някакви фигури с лица или други отличителни черти. Случвало се е да преживея отново в пълна дълбочина красив детски спомен или да се "вселя" в съзнанието на същество от друга планета... В състояние на свръхсъзнание всичко е толкова ярко и всеобхватно, че е невъзможно за описание с думи или образи. 

Категория: Спорт
Прочетен: 6293 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 29.11.2018 11:32
Експеримент: СВРЪХСЪЗНАНИЕ (лат. superconscious, super sensorium)
(продължение)

image

Резултати: 
Първо: Оказа се, че това не е някакъв силно осветен прав тунел, а нещо като събирателно живо същество с форма на извиващо се в безкрайността гигантско торнадо. За разлика от атмосферното торнадо, при него няма еднопосочно, вътрешно въртене или друго организирано движение. Тунелът само на пръв поглед изглежда прав, монолитен и непоклатим, но всъщност не е такъв... По-късно установих, че е изграден от рояк сияещи в жълто-бяла светлина извисени съзнания.

От моите преки наблюдения стигнах до извод, че тези могъщи съзнания никога не застават едно зад друго, а винаги стоят в редица и никъде между тях няма празнини. Те сякаш са подредени в извита плоскост, но имат способността да се движат свободно като златни пчели вътре в слоя и така изграждат динамичната светлинна "стена" на тунела, който сякаш жужи като кошер.

Всяко от тези съзнания е много по-високо развито в сравнение с това на земните човеци, т. е. ако се опитам да пренеса тяхната ментална мощ в човешки еквивалент, то тя би била равна на 99% мозъчна активност. Това е нещо, което е много трудно да си представиш, но все пак е сравнимо с визията на обикновения човек за съзнание на светия, ангел, божество или на друг архитипен персонаж от свещени текстове, митове и легенди. 
Според мен единственото, което извисените "правят" там е да излъчват във всички възможни честотно-вълнови спектри възхищението си към Всевишния Ум в състояние на всеобхватна екзалтация. Не съм сигурен, че целенасочено обливаха в потоци от чисто блаженство, прелитащата покрай тях моя душа, но го усещах съзнателно с всяко от нейните нематериални сетива. Според мен те "правят" или "излъчват" чисто щастие, защото така се "хранят" от Източника. Предположението ми се гради на менталните опити, които проведох.
Например, когато още с връхлитането си в тунела настройвах съзнанието си да излъчва любов и щастие към Централното светило, то веднага ме привличаше като гигантски магнит с могъщо "дръпване" към себе си. Когато не го правех, привличането беше някак по-обикновено и степента на усещаната еуфория беше по-ниско. Така, че извисените съзнания знаят какво правят, защото те не правят нищо, което да не е свръх ефективно. Вероятно се занимават с много грандиозни неща там, но за съжаление аз с моята жалка мозъчна активност едва успявах да съхраня кратък спомен, камо ли да схвана по-висша концепция за няколко секунди и да я пренеса от тяхното супер-измерение в нашия земен свят.
Интересното в случая беше, че тази тяхна колосална радост в никакъв случай не беше нещо, което вършеха по навик, механично или с някаква форма на престореност. Напротив, те се раздаваха изцяло. Бяха във великолепен синхрон едно с друго и напълно целенасочено се отдаваха на тази божествена възхвала, като в същото време проявяваха специално позитивно внимание към моето съзнание, но без да му помагат или пречат, някак неутрално и сякаш равнодушно. Все пак може би някои основни разбирания за висшия духовен свят успяха да проникнат в мен с течение на времето, като например, че съзнанието не е в тялото, че душата има доста по-богат набор от сетива, отколкото долавяме на материално ниво и др. концепции, на които ще се спра по-нататък.
Второ: Светлината, която се излъчва, както от извисените съзнания изграждащи фунията на торнадото, така и от Централното светило, е различна от тази на естествените или изкуствени осветителни тела. Тази суперсветлина е милиони пъти по-ярка, но не изгаря зрението и не вреди по никакъв начин. Тя е разумна форма на жива светлина и може би затова, когато влитах сред нея, изпълваше всяка частица на моята душа с най-великото преживяване на чист възторг и всичко друго, което може да се обобщи в думата "щастие". Светилото, Което я излъчва, блести още по-ослепително, но при сливането на моето съзнание с Него се получаваше нещо като експлозия от състояния, при които отсъстват мисли, но има невероятно изобилие на сензорни възприятия и то едновременно при всички сетива... Например, това са образи (величави картини, райски видения и др.), звуци (божествени песнопения, хор от ангелски гласове и др.), усещания (искрена целувка, задушевна прегръдка, огромен екстаз и др.), чувства (безкрайна любов, пълно удовлетворение, блаженство и др.), прозрения (велика мъдрост, познания за всичко и др.), които обаче не са облечени в думи, така че ми е непосилно да ги опишат... И всичко това се случва комплексно, наведнъж. Всичко в миг.
Там го възприемам напълно, защото съм в състояние на абсолютно просветлено съзнание. Обаче, после при завръщане в тялото ми, цялото това необятно знание се ограничава от естествената способност на мозъчната материя за възприемане и съхранение. Все едно да се опитваш да вкараш цял водопад в малко шишенце...
Възможно е, ако човешкият мозък се тренира да поддържа по-висока мозъчна активност, да асимилира повече информация... Именно върху това съм спрял вниманието си напоследък. Но, уви, менталните възможности на т. нар. средностатистически човек, който на практика си е гол примат с говорни умения, са твърде ограничени. Само мога да си представям какво би било, ако всеки от нас разполагаше с мозък на висш морски бозайник от разред Cetacea - делфин, косатка или кит...
Трето: Скоростта на летене през тунела в началото се усеща от душата като бърза (супер светлинна), а след това, въпреки че се ускорява все повече и повече, се възприема като намаляваща, докато накрая изчезва напълно. Според мен това се дължи на сингулярните ефекти, които се появяват при вливането в Светлинният океан, който обгражда Централното светило. Около Всемирното съзнание времето е кълбообразно и сякаш то е обгърнато от сферата на вечността. В нея миналото и бъдещето не съществуват. Там има едно измерение на времето, което е сбор от всички настоящи времеви потоци - това е едно много трудно за представяне "вечно настояще" или "едновремие".
Стените на светлинното торнадо са нематериални, безплътни - нещо като холографски образ и съзнанието преминава безпрепятствено през тях при най-малкото разсейване от целта, която разбира се е Централното светило. Образно казано, душата се забива в стените и ги пронизва без никакво чувство на съпротивление или сблъсък. След това от другата страна тя мигновено се вселява в някое зараждащо се или вече "заето" тяло в някой от безчислените триизмерните светове, но къде точно, зависи от това колко далече е стигнала при придвижването си към Центъра.
Определящо за следващата инкарнация на първо място е колко "високо" се е издигнала по тунела, между кой звездни съзнания прелита в мига, когато "напуска" тунела, точно къде в съответстващите им звездни системи е възникнала естествена нужда от "оживяване" на физическо тяло способно да поддържа някаква степен на осъзнатост...
/следва/

© Стен Леон, 20.07.2018
Категория: Изкуство
Прочетен: 2143 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 29.11.2018 11:32
Търсене

За този блог
Автор: sleon
Категория: Изкуство
Прочетен: 306855
Постинги: 89
Коментари: 110
Гласове: 518