Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
АНГЕЛСКО ВЪЛШЕБСТВО - ЩАСТИЕ НА ПРАКТИКА
Автор: sleon Категория: Изкуство
Прочетен: 306876 Постинги: 89 Коментари: 110
Постинги в блога от 05.10.2018 г.
Експеримент: СВРЪХСЪЗНАНИЕ (лат. superconscious, super sensorium)
(продължение)

image

Питали ли сте се къде отива съзнанието в момента на смъртта, когато душата напуска тленния си дом? Какво представлява т. нар. "светлинен тунел"?
Е, аз съм се питал. И съм намерил начин да го изследвам. 
Предистория: През 2006 г. стартирах моите експерименти със секретна техника за безопасно отиване и връщане в т. нар. "светлинен тунел". Техниката е била известна в древността, но с нея са разполагали само единици просветлени или посветени. Вероятно митът за Хермес, който можел свободно да влиза и излиза от света на мъртвите е базиран на това. Самият феномен наречен "светлинен тунел" е бил наблюдаван и документиран от стотици свидетели, които са оцелявали след клинична смърт или са попадали при други близки до смъртта състояния и са го "виждали" по горе-долу един и същи начин.

Пътят към проникването в отвъдното минава през овладяване на йогическо упражнение, популярно като "kapalabhati" (капалабхати). Предполагам, че също като мен някои йоги са открили, че за да изпаднат в състояние на свръхсъзнание (самадхи) е необходимо да дишат учестено (хипервентилация) в продължение на минута, след което да поемат максимално въздух и да приложат силен натиск (асфикция) с дланите на двете ръце върху каротидните артерии в областта на шията. 
В продължение на много години, прилагайки този метод, успях да изнеса от отвъдното супер-измерение съвсем малко информация. По-надолу ще опиша някои мои преки наблюдения, но без да се впускам в излишни научни терминологии. Който иска нека ги преобразува и интерпретира по свой начин. Но нека помни, че ако иска да получи информация от първа ръка, ще трябва сам да се пребори със страха и да проникне в тунела на смъртта. Вече не практикувам това упражнение за възнасяне, което нарекох "ангелизация", тъй като от известно време опитвам да създам непрекъснат контакт с Всемирното съзнание, чрез постоянно отворен светлинен тунел към човешкото ми тяло...

/следва/
© Стен Леон, 20.07.2018

Категория: Лични дневници
Прочетен: 2307 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 29.11.2018 11:33
Търсене

За този блог
Автор: sleon
Категория: Изкуство
Прочетен: 306876
Постинги: 89
Коментари: 110
Гласове: 518