Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
АНГЕЛСКО ВЪЛШЕБСТВО - ЩАСТИЕ НА ПРАКТИКА... ИЛИ НЕЩО ТАКОВА
Автор: sleon Категория: Изкуство
Прочетен: 198177 Постинги: 76 Коментари: 107
Постинги в блога от Октомври, 2018 г.
image

Питали ли сте се къде отива съзнанието в момента на смъртта, когато душата напуска тленния си дом? Какво представлява т. нар. "светлинен тунел"? 
Е, аз съм се питал. И съм намерил начин да го изследвам.

Предистория: През 2006 г. стартирах моите експерименти със секретна техника за безопасно отиване и връщане в т. нар. "светлинен тунел". Техниката е била известна в древността, но с нея са разполагали само единици просветлени или посветени. Вероятно митът за Хермес, който можел свободно да влиза и излиза от света на мъртвите е базиран на това. Самият феномен наречен "светлинен тунел" е бил наблюдаван и документиран от стотици свидетели, които са оцелявали след клинична смърт или са попадали при други близки до смъртта състояния и са го "виждали" по горе-долу един и същи начин.
Пътят към проникването в отвъдното минава през овладяване на йогическо упражнение, популярно като "kapalabhati" (калабхати). Предполагам, че също като мен някои йоги са открили, че за да изпаднат в състояние на Свръхсъзнание (самадхи) е необходимо да дишат учестено (хипервентилация) в продължение на минута, след което да поемат максимално въздух и да приложат силен натиск (асфикция) с дланите на двете ръце върху каротидните артерии в областта на шията. 
В продължение на много години, прилагайки този метод, успях да изнеса от отвъдното супер-измерение съвсем малко информация. По-надолу ще опиша някои мои преки наблюдения, но без да се впускам в излишни научни терминологии. Който иска нека ги преобразува и интерпретира по свой начин. Но нека помни, че ако иска да получи информация от първа ръка ще трябва сам да се пребори със страха и да проникне в тунела на смъртта. Вече не практикувам това упражнение, което нарекох "ангелизация", тъй като от известно време съм ограничен от системата за самосъхранение на собственото ми тяло...
/следва/
© Стен Леон, 20.07.2018

Категория: Лични дневници
Прочетен: 329 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: sleon
Категория: Изкуство
Прочетен: 198177
Постинги: 76
Коментари: 107
Гласове: 488